Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
2003 Outback H6 - reving issue
Results 1 to 5 of 5

Thread: 2003 Outback H6 - reving issue

  1. #1
    Noobinator
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default 2003 Outback H6 - reving issue

    Car starts up perfect, however when you are driving it is kinda rough from the engine, and it has no power when you push on the gas. Pedal to the floor the car can hit max 70km/h and roughly 2000rpm. again not driving smoothly. randomly just happened after i started the car after work one day. its not the fuel pump and there is a brand new fuel filter in it. any thoughts?

  2. #2
    Noobinator
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    check your oxygen filter ... sounds crazy but that helps regulate gas mileage could be your o2 sensor too

  3. #3
    Suby Talker
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Central Ontario
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 02subarursturbo View Post
    check your oxygen filter ... sounds crazy but that helps regulate gas mileage could be your o2 sensor too
    Oxygen filter? Perhaps you mean air filter?

    Is the check engine light on? If not, check for codes anyway.........

  4. #4
    Noobinator
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Ya air filter .. srry

  5. #5
    Noobinator
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    this is the same problem even i am facing please guys help me to get me out with the best solution.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •