Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
HELP!!!!!!! No flashers or turns......
Results 1 to 9 of 9

Thread: HELP!!!!!!! No flashers or turns......

  1. #1
    Noobinator
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default HELP!!!!!!! No flashers or turns......

    my Dad has a 2000 forester and just lost his turn signals..... push the hazzard button and nothing also. I check all fuses and even put all new ones in just to try. Still nothing..... Help please

  2. #2
    Noobinator
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Any one...... A little nervous with him driving the car like that. Was tryin to save him a bit of money and not have to send it to the dealership

  3. #3
    TSF Top Poster
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    San Francisco Area
    Posts
    105
    Rep Power
    0

    Default

    check the hazard switch, if it comes unplugged or inop, your situation will occur. The turn signals power comes through the hazard switch...let me know what you find.

  4. #4
    Noobinator
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Just put a new switch in and didn't fix it. I can hear what seems to be a relay click under the dash.... Its a.black box..... Could it be that?

  5. #5
    TSF Top Poster
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    San Francisco Area
    Posts
    105
    Rep Power
    0

    Default

    when are you hearing this click under the dash? when you push the hazard button, or use the turn signal switch...or both?

    do the marker lights work when the headlights are turned on?

  6. #6
    Noobinator
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    The click happens when i push the hazard button and when i use the signal lever. The marker lights come on when the car is started. All lights are good......

  7. #7
    TSF Top Poster
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    San Francisco Area
    Posts
    105
    Rep Power
    0

    Default

    Sounds like your were on the right track with the relay, since all the bulbs opperate.

    Remove the relay that you hear clicking and replace it with one just like it[a relay of the same kind in your fuse panel that opperates something else...something you know that works].

  8. #8
    TSF Top Poster
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    107
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by royer subaru View Post
    my Dad has a 2000 forester and just lost his turn signals..... push the hazzard button and nothing also. I check all fuses and even put all new ones in just to try. Still nothing..... Help please
    Based on my experience, I think something is wrong with the turn signal switch, maybe you would consider having that checked as well.

  9. #9
    Suby Talker
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Central Ontario
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    Default

    Sounds like the flasher relay is bad; it ISN'T the same as any other relay. It has to be an actual flasher relay.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •