Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19

Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
Losing Water
Results 1 to 8 of 8

Thread: Losing Water

  1. #1
    Noobinator
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Losing Water

    New on here, right im on my sixth scooby and not experienced this before. Water is dissapearing from the radiator. I cleaned the engine, topped water levels then did a run. Its somewhere from the right hand side of the radiator, coolant bottle............found fresh water around those areas. Didnt appear to be any around the radiator cap, seems well sealed.......

    Oil is fresh clean black
    Temp does not rise
    Heaters work untill water has been used up, couple of days

    Any ideas?

  2. #2
    Suby Talker apsolus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    dahlonega ga
    Posts
    56
    Rep Power
    0

    Default

    might have to remove stuff and see in that area if you can see a leak. seems you didnt need anyhelp as you already traced the leak.

  3. #3
    Noobinator
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    cant find a leak no where, when stationary there isnt a leak to be spotted, when its being driven about is the cause of water escaping. Took it for a run yesterday and the temp flew up? Now she parked up to prevent further damage. Fans are working fine on the radiator.

    Ordered a thermostat this morning, did my research on where its situated and how to fit, removed the housing, no thermostat?.............fitted the new one and im still having the same problem?

    Im about to return to the car and try a new radiator cap, cant see it being this but worth a try.

  4. #4
    Noobinator
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    New radiator cap same problem.

    Just read somewhere that it could be a air lock in the system, and to squeeze the radiator piping with the expansion tank lid off, i done this. Temperature held, heaters blowing hot. Went for a drive, was fine, soon as i boosted hard, 20 min or so later, heaters gone cold. Temperature fine, popped the hood, top radiator pipe was bloating and expanding as if was about to burst. Im assuming its airlocked inside again, as the bottome hose leading to the thermostat was cold, and this is my problem, any ideas?

  5. #5
    Suby Talker apsolus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    dahlonega ga
    Posts
    56
    Rep Power
    0

    Default

    go get the cooling system checked for blown headgaskets. notice any smoke out of exhaust? also while you are there get the cooling system pressure tested, that should point out the leak. sorry but your posts are kinda hard to read for me. so im not really sure im giving you the info you need lol

  6. #6
    Noobinator
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    3.I am so glad this internet thing works and your article really helped me. Might take you up on that home advice you

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  7. #7
    Noobinator
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the links, I'll read them on my lunch break. I haven't heard much about whats coming.

  8. #8
    Suby Talker
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    well, it's better to use the tool that they call the Cooling system pressure tester and use toll when engine is cold. You will find leaking place easily. x19

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •