Warning: Function ereg() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 4

Warning: Function split() is deprecated in ..../includes/class_postbit.php(345) : eval()'d code on line 19
2005 subaru wrx turbo problem, ( i think)
Results 1 to 1 of 1

Thread: 2005 subaru wrx turbo problem, ( i think)

  1. #1
    Noobinator
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default 2005 subaru wrx turbo problem, ( i think)

    I am not sure, I just got the car and never have a turbo car before.
    what seems to be the problem is the presure doesn't built up.


    the last owner put this turbo gague on.
    i am still learning to read it.

    here is what happen.
    so when the car is off, it will point to "0"
    when the car is idles it will point to around "-0.7"
    when i slowly accelarating the car the gague doesn't move at all, even passing 3k rpm 4rpm and even more.
    when i step on the gas hard, it will jump up to "0" harder it will get up to around "0.5" but once I stop accelarating and keep the same speed and same rpm i mean whatever rpm 3k, 4k or 6k, the pointer will quickly drop back to "-0.7" remember my engine is runing at 6k now and the pointer is at "-0.7"

    is these samething wrong with this turbo?
    Last edited by jmscottza; 01-31-2010 at 02:04 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •